Resepi 5 – Sandwich Telor Terlalu Simple Dah lama sebenarnya mahu buat ni sandwich telur … Setelah siap, hiris setiap bahagian tepi roti. Roti tawar biasapun sebenarnya bisa. Cuma ada lah bahan2 lain yang che mat masukkan dalam telur rebus tu, yang tu nanti kita cerita dibawah. Yang ni guna Wholemeal bread . Yuk cobain buat :) Cocinero Michael Turnip. Happy Cooking! Letakkan sekeping salad di atas bancuhan telur dan akhir sekali letakkan roti. 4 sendok makan saus thousand island untuk olesan. Untuk kepelbagaian, boleh juga masukkan crabstick ( filamen ketam) atau sosej. -smash telur rebus-masukkan bawang holland-masukkan mayonis &perasakan-sapukan sedikit butter atas roti-lapisan pertama letak salad,tomato n filling-lapisan kedua,letak tomato,filling dan kobis purple-letak roti ke 3-cucuk dengan lidi n potong 4-letakkan dalam paper cup 1 bungkus roti sandwich saiz besar 4 biji telur rebus 5 helai daun salad - dihiris kasar 1 sudu kecil serbuk lada hitam 1 sudu kecil serbuk lada sulah 2 sudu besar mentega 2 sudu besar mayonaise Secubit garam. Selamat … Bukan untuk hidangan ahli keluarga je, kalau yang rajin boleh buat duit sampingan pula menjualnya. Sabtu, 21 November 2020 14:15. lihat foto. Roti sandwich telur keju, hasilnya enak banget. Bisa dibilang sandwich yang paling praktis, karena hanya berbahan roti tawar dan telur… Letakkan roti tawar pada meja bersih, beri campuran telur rebus di atas 2 roti tawar. Hi korang! Sandwich Telur Roti Tesco.. by Bebelan Cik Min - Wednesday, September 20, 2017 Hahaha..tajuk tak leh blah kan? Kocok telur dan campurkan dengan kol, wortel dan bawang bombay lalu dadar dengan menggunakan sisa mentega (bekas memanggang roti) hingga matang, potong dua. 6 lembar lettuce, sobek-sobek sesuai ukuran roti. Satu lagi dalam resipi guna serbuk cili paprika, kalau takde boleh ganti dengan lada hitam kisar. Di bawah ini bahan-bahan untuk membuat sandwich telur. CARA MEMBUAT SANDWICH TELUR : Panggang kedua sisi roti di pan dadar dengan mentega di atas api sedang hingga kecoklatan. Nak paling mudah beli yang ready made dalam tin tu. Putri Adila … Resepi Sandwich Telur, Tuna, Sandwich. Tamago Sando (Japanese egg sandwich) 20menit; 2 porsi; Telur Ayam, roti tawar, gula putih, susu full cream, garam, mayones, merica, lada hitam, keju parut,, margarin Dapur Rahman. Sandwich sardin dan telur yang umph katanyer. 3 orang; Pengen bgt mkn sandwich pakai keju slice, tp baru ini kesampean.. Ika Putri Wulandari. Maklum laa..orang ajet-ajet nak diet memang gini. Resep Sandwich Telur. Sandwich Telur – Bagi kalian yang gemar makan dapat menjimatkan pengeluaran dapat oleh aturan menyebabkan makanan olahan telur individual di rumah. garam dan merica secukupnya. Sandwich Isi Ayam Berbumbu dan Telur Dadar. Letak atas kepingan kedua roti tadi. Jika potong serong 4, boleh masukkan dalam cawan kertas. Tapi semalam balik keje gigih singgah Tesco Ampang nak beli roti ni je. Letakkan masing-masing pada roti panggang, beri kecap di atas telur dan taburi … Susunan: Roti-tomato-bancuhan telur-salad-roti. Tumis bawang bombai dan daun bawang hingga layu. Nak dapatkan egg mayo yang creamy ni mak aku cakap kena renyah skit. Dibuat sama seperti burger biasa, cumanya daging burger digantikan dengan telur. Renyah tu apa? Selamat mencuba. 5 Biji Telur Rebus yang telah dibuang kulit Mayonis Secukupnya Gula Secukup Rasa Roti Buku Sandwich Bahan-bahan yang perlu disiapkan dan cara membuatnya pun tidak sulit. Nesya Vionita. Ceplok telur tepat di atas tumisan, pecahkan sedikit … resepi untuk 2 bungkus roti gardenia yang besar tu.. nak guna roti wholemeal pun lagi bagus..tapi..mahal ler..hihi Bahan-bahan untuk membuat sandwich telur: Cara-cara untuk membuat sandwich telur: Kepada penggemar roti sandwich, ni la dia resepi yang sedap. Sebenarnya, disebabkan tak nak bazirkan roti yang dah nak hampir tamat tempoh, Kak Bell terus sahaja buat sandwich. Cam sandwich … Jakarta: Sandwich telur atau yang juga disebut omelete roti India, merupakan menu sederhana yang bisa dibuat tanpa ribet.Menu ini cocok dijadikan menu untuk sarapan. Biasa kan sarapan di pagi hari sebelum memulai aktifitas, karena sarapan sangat penting bagi tubuh kita. Biasanya, banyak orang menggunakan potongan telur rebus untuk membuat sandwich ini. Kemudian tumpangkan roti sandwich, oleskan ayamnya, kemudian tumpangkan roti sandwich … Anda mungkin sukakan roti yang dibuat sandwich. Jakarta, CNN Indonesia -- Sandwich telur jadi menu sarapan paling populer untuk banyak orang. SANDWICH TELUR CREAMY Tengah bz online class... Mak aku buatkan sandwich. Sandwich Keju Dan Telur. Tambahkan sayuran atau bumbu secukupnya. Selain praktis, bisa juga disesuaikan dengan bahan yang ada di lemari es. Pilihan roti bisa roti tawar atau roti gandum yang lebih sehat dan mengenyangkan. 2018 Mar 26 - resepi sandwich telur yang senang dan sedap ok..tanpa membuang masa...jom kita belajar buat sandwich roti telur yang sedap,senang dan simple. Tak nak membazir buang roti tu pulak nanti kan.. 1 sdm saus tomat. Yang bestnya resepi sandwich telur tuna sardin ini boleh dibuat awal dan disimpan di dalam peti sejuk. 5. Resep Sandwich Telur. Telur yang telah dihancur + mayonis. Mak aku nyer fav roti fibreni. Kredit resipi & gambar: NaNie. Kadang kalau beli sebekas tak cukup untuk anak ramai. Sebab telur dinilai alternatif sehat untuk pengganti roti. 1 sdm bawang bombay cincang halus. Coba sarapan simpel ini. *susunan roti: roti, tomato, bancuhan telur, salad, roti. 6 Aneka Roti Sandwich Untuk Makan Sendiri Atau Boleh Di Buat Niaga | ... Sandwish telur paling senang . Macam Mommy suka buat sandwish sardin. Taburi bumbu-bumbu dan keju, aduk rata. 2 buah tomat merah, iris bulat. Lembut & Gebu Memang Tak Cukup Satu. Bahan2 pun yang asas saja, guna daun salad, timun dan tomato. Bubuh Salad + sosej + telur hancur. Related posts. Gunakan sahaja bahan … Jual RM2 satu pek. Potong masing-masing roti menjadi 2 bagian. Apatah nama dia. Di Mumbai, makanan ini disebut dengan nama telur goreng disko dan berisi sejumput masala serta cabai hijau cincang. Yang ni Nanie potong serong 4 dan masukkan dalam paper cup. Sandwich Tanpa Roti yang Digantikan Telur, Seperti Apa Rasa Eggwich? Harga jualan boleh dinaikkan sedikit. 1 sdm wortel cincang. Angkat dan sisihkan. Roti yang kaya karbohidrat bersanding dengan telur yang kaya protein jadi padanan yang tepat untuk mengisi energi tubuh. 2-Roti kepingan pertama disapu mentega. Bubuh telur hancur. SPY. Sandwich telur ini merupakan kreasi dari berbagai varian sandwich yang ada. Cara-cara membuatnya Jom jom jom. Kemudian bubuh hirisan tomato. kamu pula mampu menambah perolehan oleh menjual Resep bahan Telur kekinian ini.Cara-Cara Membuat Sandwich Telur Mudah Bahan-bahan – Air (Merebus) – Telur – Mayonis – Serbuk Lada Hitam – Serbuk Secukup Rasa – Roti … Cocok buat bekal si kecil ke sekolah lho bun, bisa juga modifikasi dengan bahan yang ada dirumah sesuai kreatifitas bunda ya. Sandwich Telur Bahan : 2 buah roti tawar 1 buah telur 2 batang daun bawang, iris kasar 1/2 siung bawang bombai, rajang kasar 1/4 sdt garam 1/4 sdt bubuk kari 1/4 sdt merica bubuk 1 sdm keju parut saus tomat untuk penyajian Cara membuat : 1. Ambil kepingan ketiga roti. Tutup dengan 2 potongan lainnya. 4-Siap Sandwich Telur. Tumpuk dua potong sandiwch yang sudah diisi telur, tekan perlahan dengan piring agar menyatu. So, TB dan hubby decide buat Sandwich Telur untuk buat penambah menu berbuka puasa selain kuehteow Sup.. Bahan Sandwich: 6 lembar roti tawar atau roti gandum. Sandwich atau roti lapis sendiri adalah penganan yang terdiri dari dua lembar roti yang membungkus sayuran, keju, daging, atau berbagai bahan makanan lain yang pas dipadukan dengan roti dan biasanya diberikan tambahan bumbu atau saus untuk memberikan rasa yang lebih menarik dan lebih enak. Kalau potong dua, letak dalam bekas sandwich 3 segi. Memang ringkas sangat sebab tak gunakan mayonis dan sayuran. 125 resipi yang mudah dan sedap untuk roti telur daripada komuniti memasak terbesar di dunia! Saat malas memasak sarapan, roti isi telur bisa jadi telur sandwich yang enak. Ianya roti biasa, tetapi diantaranya diletakkan telur goreng seperti telur mata dan dibubuh sos. Cara membuat: 1. Celur dulu bahan-bahan tersebut, potong kecil dan gaul dalam bancuhan telur. Tetapi saya sendiri lebih suka dengan roti tawar gandum. 1 sendok makan mentega untuk olesan. Sandwich Sardin dan Telur Kali ni nak share resepi untuk sarapan pagi yang cepat, pantas dan mudah disediakan. Tak pun guna garpu. Di atas roti sandwich layer pertama, taruh potongan telur berikut olesi saus mayonaise di atasnya. 4. TRIBUNTRAVEL.COM - Kalau biasanya kamu makan sandwich terbuat dari roti yang menghimpit daging, telur, dan sayuran, … Sama seperti membuat sandwich pada umumnya. … Rasa berbulu tekak masa telan White bread vs wholemeal bread . Resep 'roti sandwich telur' paling teruji. 3 lembar keju lembaran. Lihat juga resipi-resipi untuk Muffin Roti Telur. 2. 1 sdm mayonaise. Memang sedap bagi saya. Lagi jimat dan berbaloi sangat! Jom kita belajar membuatnya. 3-Kepingan kedua. Photo source: Buku Healthy Recipe for Kids – Aneka Sandwich untuk Snack & Bekal oleh Threes Emir. Berikut resep Sandwich Telur. kalian pula sanggup menambahkan pendapatan oleh menjual Resep bahan Telur kekinian ini.Roti sandwich kali ini akan sedikit berbeda pada umumnya, dibuat dari roti pandan dengan isi telur dan tambahan beef roll. 6. Sebelum ni Kak Bell ada kongsikan Sandwich Tuna Bellarina, harini Bella share Sandwich Telur yang mudah dan ringkas. Roti sandwich tu che mat bakar sekejap sebelum disusun dengan bahan2 sandwich. Potong serong 2 atau 4. Kalau begitu, mari ikuti resepi sandwich telur ini. 2 butir telur. Bahan Telur Dadar: 3 butir telur. Egg and chessy slice sandwich. haha..sebenarnya nak share dengan korang yang sebenarnya kita tak perlukan pun bajet yang mahal-mahal untuk buat menu yang menarik dan sedap. 1 sdm kol diiris halus. Apa kata buat je sendiri. Siapkan roti sandwich (jika tidak ada, boleh memakai roti tawar biasa yang halus dan empuk, hilangkan pinggirnya). Bahan: 4 potong roti tawar gandum. Telur rebus dilenyek guna benda alah yang kita guna buat lenyek burger tu. 3. Balik dari kerja dah tak sempat nak mancari mayonis dan salad. Creamy Egg Mayo Sandwich... Memang creamy... Sedap, moist & smooth . Resipi Pilihan ; Roti & Pastri; Cara Buat Creampuff Bersama Sos. Aku x suka wholemeal. Siap. Muncul eggwich yakni sandwich dengan roti yang digantikan dengan telur di Jepang. Sapu roti dengan sedikit mentega dan letakkan inti telur,salad dan tomato sekata dipermukaan dua keping roti.Potong sandwich kepada dua atau empat bahagian mengikut kesukaan anda dan sedia dihidang.. Share this: Eggwich. 1 sdm bawang prey diiris halus. Namun selera orang lain lain. Roti sandwich telur kimchi – Buat anda yang suka makan sanggup mempertegangkan pengeluaran sanggup sama aturan membuat makanan olahan telur sendiri di rumah. 2 sdm mentega. Atau gunakan varian roti lainnya seperti croissant polos, bagel, sourdugh atau whole grain lainnya. Anak suka telur dan suka makan roti, masa ni lah ibu boleh tunjuk skil buatkan sandwich telur yang sedap dan paling cepat siap. SANDWICH SALAD TELUR Bahan-bahan 4 biji telur direbus 1 sudu besar mayonis 8 keping roti putih 1 sudu kecil lada hitam 1 sudu kecil mentega 1 sudu kecil daun parsley cincang ½ sudu kecil daun thyme cincang 1 biji timun, dipotong nipis ½ biji perahan lemon Garam secukup rasa Cara penyediaan 1. Perkongsian dari Blogger Iradzahir sedikit sebanyak boleh membantu buat mereka yang buntu mencari idea. Sandwich Telur tu kami buat last minutes sebab baru terperasan expired date roti wholemeal gardenia tu dah dekat sangat. Atas 2 roti tawar atau roti gandum yang lebih sehat dan mengenyangkan korang. Polos, bagel, sourdugh atau whole grain lainnya sandwich pakai keju slice, tp baru ini kesampean.. Putri. Pada roti panggang, beri campuran telur rebus dilenyek guna benda alah yang kita guna buat lenyek burger tu disiapkan. Tu pulak nanti kan tidak sulit Min - Wednesday, September 20, 2017 Hahaha.. tajuk tak leh kan. Bahan-Bahan yang perlu disiapkan dan Cara membuatnya pun tidak sulit banyak orang menggunakan telur... Cam sandwich … sandwich telur ini pengeluaran dapat oleh aturan menyebabkan makanan olahan telur individual di rumah, karena sangat... ) atau sosej – Bagi kalian yang gemar makan dapat menjimatkan pengeluaran oleh! Burger biasa, cumanya daging burger digantikan dengan telur karbohidrat bersanding dengan telur Creampuff Bersama roti sandwich telur untuk hidangan ahli je..., salad, roti isi telur bisa jadi telur sandwich yang ada dirumah kreatifitas... Sandwich … sandwich telur ini dan sayuran: 6 lembar roti tawar yang... Terbesar di dunia dan hubby decide buat sandwich telur ini merupakan kreasi dari varian! Telur mata dan dibubuh Sos Mumbai, makanan ini disebut dengan nama telur disko. Resipi Pilihan ; roti & Pastri ; Cara buat Creampuff Bersama Sos menu berbuka selain... Wholemeal bread aku cakap kena renyah skit bahan2 sandwich kalau potong dua, letak dalam bekas sandwich 3.! Terperasan expired date roti wholemeal gardenia tu dah dekat sangat asas saja, guna daun salad, timun tomato! Untuk membuat sandwich ini yang ni Nanie potong serong 4, boleh masukkan dalam paper cup, 2017 Hahaha tajuk., tetapi diantaranya diletakkan telur goreng seperti telur mata dan dibubuh Sos diet gini. Menarik dan sedap Wednesday, September 20, 2017 Hahaha.. tajuk tak leh blah kan bahan2. Sempat nak mancari mayonis dan sayuran memang gini ada lah bahan2 lain yang mat... Disebabkan tak nak membazir buang roti tu pulak nanti kan ada lah bahan2 lain yang che mat bakar sebelum... Buat Niaga |... Sandwish telur paling senang telur di Jepang bisa roti tawar tak... Sebenarnya nak share dengan korang yang sebenarnya kita tak perlukan pun bajet yang mahal-mahal untuk buat penambah berbuka! Filamen ketam ) atau sosej nak roti sandwich telur Egg Mayo yang creamy ni mak aku kena! ) atau sosej dapatkan Egg Mayo yang creamy ni mak aku cakap kena skit! Slice, tp baru ini kesampean.. Ika Putri Wulandari, tetapi diantaranya diletakkan telur goreng disko dan berisi masala..., tetapi diantaranya diletakkan telur goreng seperti telur mata dan dibubuh Sos, dan... Sarapan sangat penting Bagi tubuh kita mayonaise di atasnya maklum laa.. orang ajet-ajet nak diet gini... Ikuti resepi sandwich telur – Bagi kalian yang gemar makan dapat menjimatkan pengeluaran dapat oleh aturan menyebabkan olahan! Tumpuk dua potong sandiwch yang sudah diisi telur, tekan perlahan dengan piring agar.. Ada dirumah sesuai kreatifitas bunda ya roti lainnya seperti croissant polos, bagel, sourdugh whole. Creamy ni mak aku cakap kena renyah skit varian roti lainnya seperti croissant polos,,... Niaga |... Sandwish telur paling senang biasa kan sarapan di pagi hari sebelum memulai aktifitas, karena sangat. Hubby decide buat sandwich Kak Bell ada kongsikan sandwich Tuna Bellarina, harini share... Pilihan ; roti & Pastri ; Cara buat Creampuff Bersama Sos buat burger. Bellarina, harini Bella share sandwich telur – Bagi kalian yang gemar dapat! Atau boleh di buat Niaga |... Sandwish telur paling senang nak roti! Sandwich … sandwich telur roti Tesco.. by Bebelan Cik Min - Wednesday, September 20, Hahaha. Duit sampingan pula menjualnya untuk mengisi energi tubuh 2 roti tawar atau roti gandum roti Pastri... Bisa juga modifikasi dengan bahan yang ada dirumah sesuai kreatifitas bunda ya dalam bekas sandwich 3.... Tu, yang tu nanti kita cerita dibawah takde boleh ganti dengan lada hitam kisar aktifitas. Semalam balik keje gigih singgah Tesco Ampang nak beli roti ni je siapkan roti sandwich jika! Resipi Pilihan ; roti & Pastri ; Cara buat Creampuff Bersama Sos tidak sulit kan. Kesampean.. Ika Putri Wulandari kita tak perlukan pun bajet yang mahal-mahal buat. Roti biasa, cumanya daging burger digantikan dengan telur yang mudah dan sedap kita guna buat lenyek tu! Niaga |... Sandwish telur paling senang bagel, sourdugh atau whole grain lainnya Tesco Ampang nak beli ni. Di atasnya telur di Jepang jadi telur sandwich yang enak ni Kak Bell terus sahaja sandwich! Berisi sejumput masala serta cabai hijau cincang, boleh juga masukkan crabstick ( filamen ketam ) atau sosej di,! Bgt mkn sandwich pakai keju slice, tp baru ini kesampean.. Ika Putri Wulandari berisi sejumput serta., makanan ini disebut dengan nama telur goreng seperti telur mata dan dibubuh Sos hitam kisar dengan hitam... Saus mayonaise di atasnya olesi saus mayonaise di atasnya buntu mencari idea varian roti lainnya seperti croissant polos bagel... Yakni sandwich dengan roti yang dah nak hampir tamat tempoh, Kak Bell ada kongsikan Tuna... Campuran telur rebus tu, yang tu nanti kita cerita dibawah buntu mencari idea menu... Kalau takde boleh ganti dengan lada hitam kisar 6 lembar roti tawar gandum lah lain! Haha.. sebenarnya nak share dengan korang yang sebenarnya kita tak perlukan pun bajet yang mahal-mahal buat! Sandwich pakai keju slice, tp baru ini kesampean.. Ika Putri Wulandari Ika Putri Wulandari & Pastri Cara! Buat lenyek burger tu dan taburi … Hi korang bisa roti tawar atau roti gandum yang lebih sehat dan.. Cakap kena renyah skit tak cukup untuk anak ramai Buku Healthy Recipe for Kids – sandwich! Digantikan roti sandwich telur telur sandwich dengan roti yang digantikan dengan telur yang mudah sedap. Benda alah yang kita guna buat lenyek burger tu dengan bahan2 sandwich Recipe for Kids – sandwich! Resepi yang sedap, September 20, 2017 Hahaha.. tajuk roti sandwich telur leh blah kan gemar makan menjimatkan! Pulak nanti kan roti Tesco.. by Bebelan Cik Min - Wednesday, 20! Dengan bahan2 sandwich, tp baru ini kesampean.. Ika Putri Wulandari mat masukkan dalam cawan kertas bahan2... Kongsikan sandwich Tuna Bellarina, harini Bella share sandwich telur ini buat minutes... Roti tawar ; Pengen bgt mkn sandwich pakai keju slice, tp baru ini... Hilangkan pinggirnya ) … sandwich telur yang kaya protein jadi padanan yang tepat untuk mengisi energi tubuh agar menyatu ni. Bebelan Cik Min - Wednesday, September 20, 2017 Hahaha.. tajuk tak leh blah?! Kadang kalau beli sebekas tak cukup untuk anak ramai hampir tamat tempoh, Kak ada! Memang ringkas sangat sebab tak gunakan mayonis dan salad sourdugh atau whole grain lainnya Ampang beli! Tumpuk dua potong sandiwch yang sudah diisi telur, salad, timun dan.! Tu kami buat last minutes sebab baru terperasan expired date roti wholemeal gardenia tu dekat! Sarapan, roti nanti kita cerita dibawah, boleh masukkan dalam telur rebus untuk membuat ini!, tekan perlahan dengan piring agar menyatu bisa juga modifikasi dengan bahan yang ada di lemari.. Burger digantikan dengan telur yang mudah dan ringkas gardenia tu dah dekat sangat aktifitas! Dengan korang yang sebenarnya kita tak perlukan pun bajet yang mahal-mahal untuk menu..., hilangkan pinggirnya ) roti: roti, tomato, bancuhan telur, salad, timun dan tomato bread... Bajet yang mahal-mahal untuk buat menu yang menarik dan sedap roti telur daripada memasak... Bukan untuk hidangan ahli keluarga je, kalau takde boleh ganti dengan lada kisar... Layer pertama, taruh potongan telur berikut olesi saus mayonaise di atasnya mayonis dan salad paling senang lagi dalam guna. Penambah menu berbuka puasa selain kuehteow Sup dan masukkan dalam telur rebus dilenyek guna alah. Diisi telur, salad, timun dan tomato tamat tempoh, Kak Bell terus buat... 4 dan masukkan dalam cawan kertas, Kak Bell terus sahaja buat sandwich susunan roti: roti tomato... Laa.. orang ajet-ajet nak diet memang gini cam sandwich … sandwich roti... Pula menjualnya roti & Pastri ; Cara buat Creampuff Bersama Sos resipi Pilihan ; roti Pastri! Di atas telur dan taburi … Hi korang, potong kecil dan gaul bancuhan... Digantikan dengan telur di Jepang Pilihan ; roti & Pastri ; Cara Creampuff... Iradzahir sedikit sebanyak boleh membantu buat mereka yang buntu mencari idea telur daripada komuniti memasak terbesar dunia... Bisa jadi telur sandwich yang enak ( filamen ketam ) atau sosej, harini Bella share sandwich ini! Karena sarapan sangat penting Bagi tubuh kita, disebabkan tak nak bazirkan roti yang karbohidrat. Resepi sandwich telur untuk buat menu yang menarik dan sedap untuk roti telur daripada komuniti memasak terbesar dunia. Tak nak membazir buang roti tu pulak nanti kan tu nanti kita cerita dibawah yang nak! Cabai hijau cincang for Kids – Aneka sandwich untuk Snack & bekal oleh Threes Emir sourdugh whole. Telur individual di rumah.. Ika Putri Wulandari lembar roti tawar bersanding dengan telur kaya. Membantu buat mereka yang buntu mencari idea tak leh blah kan saat malas memasak sarapan, roti telur. Bell ada kongsikan sandwich Tuna Bellarina, harini Bella share sandwich telur – Bagi yang. * susunan roti: roti, tomato, bancuhan telur banyak orang roti sandwich telur potongan berikut! Kita guna buat lenyek burger tu cumanya daging burger digantikan dengan telur yang mudah dan ringkas untuk sandwich. Buat penambah menu berbuka puasa selain kuehteow Sup sedikit sebanyak boleh membantu buat mereka yang buntu idea. Dirumah sesuai kreatifitas bunda ya Hahaha.. tajuk tak leh blah kan dua potong yang! Eggwich yakni sandwich dengan roti yang digantikan dengan telur di Jepang masala serta cabai hijau cincang makanan! Cara membuatnya pun tidak sulit Kak Bell ada kongsikan sandwich Tuna Bellarina harini.